Astrid Rosendaal Haptotherapie

Je hielp mij dichter bij mijzelf te komen, op zoek te gaan naar dat wat er leeft in mijn hoofd, lijf en ziel en met aandacht gevoelens, gedachten en emoties te verbinden. Kracht vinden vanuit die kern die heel is en blijft, heb ik van jou geleerd. Dank voor je rust, vertrouwen en inzichten. Ik hoop verder te groeien en bloeien vanuit de grond die ik bij jou heb gevormd.”

-Lisanne-


Astrid, met bewondering las ik je berichtgeving rond de corona-crisis. Je professionaliteit en empathie voelen als een warme deken.


Na het lezen van je bericht naar aanleiding van de coronacrisis was ik even stil. Je betrokkenheid en professionaliteit is indrukwekkend. Ik denk dat je heel veel cliënten in deze ingewikkelde tijd tot grote steun bent.


Wat een mooie mail heb je gestuurd, wat heb je het prachtig verwoord.  Jouw mail geeft mij ook steun in deze dagen. Wij hebben ook wat jij schrijft behoefte aan onze eigen cocon en blijven dan ook nu al weken thuis. En dat bevalt eigenlijk heel goed. Het geeft rust, ruimte in ons hoofd en tijd om over dingen na te denken. Mooi zoals je door externe factoren zo tot je eigen kern komt.


Omdat ik moeite had met het maken van verbinding met anderen besloot ik, na het bekijken van websites van verschillende haptotherapeuten, een afspraak te maken met Astrid. Door haar vriendelijke benadering, relevante oefeningen en het voeren van gesprekken samen heb ik geleerd om veel meer aandacht te schenken aan mijn gevoel en niet alleen maar alles met het verstand te bekijken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu met meer enthousiasme en compassie in mijn relaties sta en dat ik stappen heb kunnen zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bedankt Astrid, voor jouw vakkundige én intuïtieve begeleiding.
Els


Door gesprekken, oefeningen en verstilde momenten op de bank heb ik meer inzicht gekregen in mijn leven en lijf. De chronische pijn waaraan ik lijd, ervaar ik anders. De pijn wordt nu meer een deel van mij. Dat geeft rust en vertrouwen. Haptotherapie is dus een goede keuze om chronische pijn beter te dragen!

Carolien


Na een haptotherapie sessie bij Astrid ben ik meer aanwezig in mijn lichaam en minder in mijn hoofd. Dit maakt dat ik me rustiger en meer ontspannen voel, helderder ben en meer in het hier en nu. Ik ben nu al een paar maanden bij Astrid en merk dat ik meer vertrouwen krijg in wie ik ben en wat ik aankan. Mijn draagkracht is groter dan ik dacht. Dankjewel Astrid daarvoor.

Shirley


Voor een 2e keer voor een Lomi Lomi massage bij Astrid geweest. wederom een mooie en fijne ervaring! Aanrader voor een ieder!

Michel


Ik kampte al enkele maanden met vage klachten, zoals onrustig gevoel, moeilijk in slaap komen, rugklachten, voordat een collega mij wees op haptotherapie. Zo kwam ik bij Astrid terecht. Al bij het kennismakingsgesprek voelde het voor mij dusdanig vertrouwd, dat ik samen met Astrid ben gaan werken aan mijn herstel.

In het begin had ik tweewekelijks een sessie, later werd dit maandelijks. Tijdens de sessies kreeg ik steeds meer gevoel in mijn lichaam terug en vielen puzzelstukjes over mijzelf op hun plaats. Hierdoor leerde ik hoe ik met bepaalde situaties omga, en dat ik op die situaties kan inspelen door mijn grenzen te kennen en aan te geven.

Astrid is een fijn luisterend oor, legt alles rustig uit zonder een waardeoordeel te geven. Na ongeveer een half jaar hebben Astrid en ik de sessies beëindigd. Ik ken mijn grenzen beter, voel mij rustiger en begrijp de signalen van mijn lichaam beter.

Tim (13 jaar)


Ik ben de laatste tijd steeds zekerder en voel me ook beter. De spanning van je hoofd naar je lijf overbrengen helpt.

En heel bedankt voor het helpen!
Astrid van der Linden


Ben nu ongeveer 5 weken bezig met haptotherapie. En wat een ervaring!!!Allereerst het prettige gevoel dat Astrid je geeft, waardoor je je volkomen op je gemak voelt, wat denk ik een eerste vereiste is. Goed luisterend zonder oordeel kon ik in eerste instantie mijn verhaal doen, alleen dat al voelt bevrijdend. Wat blijkt althans in mijn geval en wat door de haptotherapie boven komt, dat je lichaam zoveel emoties opslaat waar je je totaal niet van bewust bent. Je gaat maar door en negeert alle signalen die er wel degelijk zijn totdat het op een bepaald moment gewoon genoeg is, je kan niet verder, je blokkeert en dat is wat je niet wil. Gelukkig kwam haptotherapie op mijn pad. Er komen heel veel onverwerkte dingen boven, zowel in mijn hoofd als lichamelijke reacties. Het voelt als een bevrijding en uitdaging hier eindelijk mee aan de slag te kunnen. Want is dat niet wat we bijna allemaal willen? Rust in ons hoofd en daarmee ook rust voelen in ons lichaam, waardoor we ons verdriet niet vasthouden, met de daarbij gepaard gaande lichamelijke klachten, maar ze uiteindelijk een plekje kunnen gaan geven.

Ik kijk uit naar elke volgende sessie die me steeds meer inzichten geeft. Haptotherapie komt voor mij op het juiste moment. Iedereen die aan zijn lichaam voelt dat er moet iets veranderen zowel geestelijk als lichamelijk, kan ik haptotherapie absoluut aanraden.

Monique


Ik kijk er naar uit als de dag waarop onze afspraak staat is aangebroken. Even een kadootje voor mezelf. Even weer rust en aandacht voor mezelf. Door de haptotherapie ben ik gaan beseffen dat ik een lijf heb. Door alle hectiek van alle dag en mijn rugzak vol met ervaringen leefde ik meer op de automatische piloot en in mijn hoofd. Door een veilige basis opgebouwd te hebben, en de respectvolle benadering van Astrid zit ik nu veel meer in mijn eigen lijf en durf ik mijn gevoel steeds meer toe te laten. Zo kom ik langzamerhand weer bij de mensen. Ja, ook letterlijk! Ik voel meer ruimte in mezelf en laat wat er in mijn lijf gebeurt steeds meer toe. Ben echt heel dankbaar voor dit proces. Dank je wel Astrid!


Meer weten?

Maak gerust contact met mij op. Samen bekijken we of we direct een intakesessie kunnen afspreken of dat je misschien eerst nog een kort kennismakingsgesprek nodig hebt. Bel 06 – 46 11 53 41 of vul hieronder je gegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.