Home > Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi Massage

Ontstres van je drukker dagelijkse bestaan met een Lomi Lomi massage!Ervaar je af en toe spanning in nek, schouders, rug en benen? Heb je last van stress? Of voel je juist een lusteloosheid in je lijf? Veel mensen hebben baat bij een massage. Man of vrouw, jong of oud. Bij het woord massage denkt vrijwel iedereen direct aan ontspanning. Ontstressen van ons dagelijkse drukke bestaan, tijd voor jezelf en even heerlijk tot rust komen. Aandacht voor jezelf en voor je lichaam doet een mens goed en bevordert de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Een Lomi Lomi  massage is een rustige en ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage wordt uitgevoerd in mooie, lange, vloeiende bewegingen over de gehele lengte van het lichaam. Er wordt naast de handen voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De ritmische bewegingen zijn als een dans en kunnen vergeleken worden met de golven van een oceaan, die blokkades en spanningen in het lichaam wegspoelen. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

Een Lomi Lomi massage balanceert de energiestroom in het lichaam. Het herstelt de vitaliteit, vermindert stress en spanningen. Het heeft een stimulerende werking op het zenuwstelstel, de zintuigen en verhoogt het lichaamsbewustzijn. Het vermindert pijnlijke gewrichten en versoepelt de beweging van het lichaam. Zowel de stofwisseling als de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen gemakkelijk door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Lomi Lomi is niet alleen een lichamelijke ervaring, maar kan ook helpen om blokkades en spanningen los te laten op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. De Lomi Lomi is een hele mooie, liefdevolle, uit-het-hart gegeven massage die diepe tevredenheid, heling en ontspanning brengt.

In de Hawaiiaanse filosofie gaat het vooral om twee zaken, harmonie en liefde. De intentie tijdens een Lomi Lomi massage is verbinding, zoals het ook om verbinding/contact gaat in de haptonomie. Door de jaren heen heb ik bij het IPBO in Rotterdam trainingen gevolgd in het Hawaiiaanse werk. Het is voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de haptonomie.  

Ervaren?

Wil jij ook de weldaad van een Lomi Lomi massage ervaren? Maak dan snel een afspraak. De massage kost € 75,- per sessie van 60 minuten.