Hoe gaat het met je? En wat doe je ermee?

Hoe gaat het met je? En wat doe je ermee?

Artikel in ForYou Magazine 2018-04, editie Hoeksche Waard

ForYou Magazine is een glossy tijdschrift op het gebied van beauty, health & lifestyle. Toen ik hoorde dat zij met een themanummer over kanker zouden komen, wilde ik daar graag aan mee doen.
Er werd me gevraagd om een persoonlijk verhaal aan te leveren. Dat vond ik heel spannend! Maar ik vind het ook belangrijk dat er aandacht is voor kanker, en dan met name voor de nazorg. Mensen voelen zich soms zo in een kou staan na de behandeling. Maar ook tijdens de behandeling ervaren mensen soms dat er zo weinig tijd is voor de menselijke kant van de ziekte, naast alle medische zorg. Kanker raakt niet alleen het lichaam, maar ook het hoofd en het hart en het heeft effect op alle facetten van het leven.

Nu had ik dus de kans om te vertellen hoe ik daar tegenaan kijk. Het werd een persoonlijk verhaal over ons toen bijna 3-jarige zoontje die kanker kreeg. Hij is inmiddels volwassen en weet er weinig meer van. Maar ik ervaar de gevolgen duidelijker.

Je leest in het artikel ook op welke manieren haptotherapie je kan helpen, in iedere fase van de behandeling en ook daarna. Wil je daar meer van weten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Klik op onderstaande link om artikel op pdf- formaat te openen.

FYM Hoeksche Waard 1804 Astrid Rosendaal Haptotherapie

1 Reactie
  1. Mooi artikel Astrid! Super fijn dat je er vorm aan hebt kunnen geven en anderen helpt, voorbij het praten.

Geef een reactie