Expertise Team Seksueel Trauma

Sinds kort maak ik deel uit van het Expertise Team Seksueel Trauma (ETST). Dit is een groep professionals en deels ervaringsdeskundigen die ieder vanuit hun eigen vakgebied een bijdrage leveren om vrouwen te ondersteunen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik.

“Het ETST is een groep onafhankelijke therapeuten, zorgverleners en ervaringsdeskundigen met ieder haar eigen specialiteit, dat is wie wij zijn. Met gebundelde krachten zetten wij ons in om jou te ondersteunen bij het helen van seksueel trauma.”

Waarom het ETST?

Vanuit hun kennis en ervaring kwamen oprichters Petra van Embden (Progress for People) en Melissa van der Meer (Happy in je Lijf) erachter dat één therapievorm vaak niet afdoende is. Het is veel krachtiger en efficiënter als bepaalde therapieën worden samengebracht. Een voorbeeld kan zijn een parallel traject van EMDR gecombineerd met een lichaamsgerichte therapie. Het kan natuurlijk ook zijn dat iemand aan één therapievorm genoeg heeft.

Kracht van het team

Het team is erop ingericht om een holistische aanpak te creëren en wij geloven er sterk in dat je naast mentale heling, ook lichamelijk en emotioneel moet helen. Wij luisteren naar je en willen samen met jou gaan kijken wat jou het beste gaat helpen. Met meerdere reguliere en complementaire disciplines die nauw met elkaar samenwerken, niet gebonden aan protocollen van zorgverzekeraars, leveren wij behandeling op maat en dat is wat ons onderscheid van andere organisaties.

Jouw eigen regie in een veilige omgeving is wat wij graag willen bieden, zodat je zelf in alle vrijheid kan ontdekken wat jij nodig hebt.

Meer weten?

Meer informatie over onze stichting, behandelingen, workshops en informatiebijeenkomsten vind je op de website www.etst.nl. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 – 105 30 44 of door een e-mail te sturen naar info@etst.nl.

Geef een reactie