Nieuwe locatie: LEIN Vrouwenzorg

Mooi nieuws!

Astrid Rosendaal Haptotherapie heeft er per 1 september een nieuwe locatie bij! LEIN Vrouwenzorg aan de Maseratilaan 6 in Oud-Beijerland. De praktijk aan De Vriesstraat 20 in Oud-Beijerland blijft ook gewoon bestaan.

LEIN Vrouwenzorg is nieuw een vrouwencentrum in Oud-Beijerland. Het creëert een fijne omgeving voor vrouwen, om de beste zorg  te bieden rondom vrouw specifieke hulpvragen; medische zorg, coaching en vitaliteit.

Vrouwenzorg kan veel beter wanneer je samenwerkt. Met 24 zorgprofessionals onder één dak, ieder vanuit haar eigen specialisme, werken we dagelijks aan de beste vrouwenzorg en bieden hiermee het breedste zorgaanbod voor vrouwen van heel Nederland.

Medische zorg, advies, coaching en complementaire geneeskunde waaronder klassieke homeopathie: alle zorg die we nodig hebben om een vrouw in haar geheel te zien en goed te behandelen.

Zijn mannen ook welkom in ons centrum? Jazeker! Ook mannen hebben zorg nodig. Maar we richten ons met name op vrouwspecifieke zorg met aandacht voor vrouwelijke life-events zoals zwangerschap en de overgang. We bieden het breedste zorgaanbod van Nederland: medische zorg en complementaire geneeskunde samen onder een dak.

Tot ziens bij LEIN!

LEIN Vrouwenzorg
maandagochtend van 08.30 tot 13.00 uur
Maseratilaan 6
3261 NA Oud-Beijerland
www.lein.nl

Geef een reactie